Huldra på Helgøya – et vandreteater

Huldra på Helgøya – et vandreteater. Har de to siste årene vært satt opp 2 ganger, det samme vil skje i 2020. Hvilke datoer vil det bli gitt nærmere beskjed om her, på facebook og Instagram.

Vandreteateret er en oppsetning bestående av sagn, sang, dans, fortellinger og drivende felespill av fantastiske Martine og Jørgen Kraft. Men her finnes også flinke lokale aktører som Gina Gubberud og Geir Martinsen, samt Huldrejenter (Ingrid Gubberud, Gea Gubberud, Hedda Gubberud og Mina Brattberg) og dansere fra Ringsaker kulturskole. Sanger Malin Hoelstad og forteller Elisabeth Stai. Historien handler om sjølveste huldra, den fagre og lekende, som forsøker å lokke med seg gjetergutten inn i sitt eget underjordiske rike. Det er samtidig en opplevelse på gamle stier og veier på Helgøya og fortellinger om folk som har levd her før oss.

2020-01-29T12:37:02+00:00