Huldra på Helgøya – et vandreteater

Huldra på Helgøya – et vandreteater. Settes opp 14. juni 2019 og 30. august 2019. Stor suksess fra i fjor!!!

Bestill billett til Huldra på Helgøya her

Vandreteateret er en oppsetning bestående av sagn, sang, dans, fortellinger og drivende felespill av fantastiske Martine og Jørgen Kraft. Men her finnes også flinke lokale aktører som Gina Gubberud og Geir Martinsen, samt Huldrejenter (Ingrid Gubberud, Gea Gubberud, Hedda Gubberud og Mina Brattberg) og dansere fra Ringsaker kulturskole. Sanger Malin Hoelstad og forteller Elisabeth Stai. Historien handler om sjølveste huldra, den fagre og lekende, som forsøker å lokke med seg gjetergutten inn i sitt eget underjordiske rike. Det er samtidig en opplevelse på gamle stier og veier på Helgøya og fortellinger om folk som har levd her før oss.

2019-06-18T19:25:42+00:00