Prisen er kr 160,- pr. barn, minimum 12 barn. Bursdagsfeiringen arrangeres utenfor ordinær åpningstid og varer i 3 timer. Da har dere kun tilgang til Oransje løype og Opplæringsløypene. Disse passer for barn mellom 6–12 år. I oransje løype kan barna klatre alene, mens de voksne følger med fra bakken. Løypa har to ziplines, mange forskjellige elementer og klatreruter. Løypetilbudet kan også utvides med den nye Ziplineløypa for barn (4 ziplines) men da er prisen kr 200,- pr. person. Hvis man ønsker å ha med ytterligere grønne løyper og blå løyper må barn følges av voksne (1 voksen på 2 barn), da er prisen kr 260,- pr. person (alle som klatrer, også voksne som følger barna). Hvis hele parken skal leies er prisen kr 270,-  Dere har også tilgang til vår store og koselige lavvo (plass til ca 50 personer) og gratis griller (dere kan fritt ta med egen grillmat). Vi selger is/brus og sjokolade i kiosken vår!