Det er mange som har utdrikkingslaget sitt i Helgøya Klatrepark. Vi kan tilby forskjellige typer utfordringer for den som skal gifte seg og alle de som er med. Vi tilrettelegger gjerne også for spesielle opplevelser.

Først og fremst har vi Klatreparken med 14 løyper og 20 Ziplines. Det som ofte brukes er den lange Ziplinern på 430 meter, der man svever over kulturlandskapet med en utrolig utsikt over Helgøya og Mjøsa. Helgøyastupet, et hopp fra 14 meter,  der du lander svært spektakulært midt i parken er også veldig populært. Vi kan tilrettelegge for at dere kan starte tidlig om morgenen eller har Klatreparken for dere selv etter åpningstid.

I tillegg har vi teambuildingsaktiviteter, der dere kan velge «en pakke» på 4 aktiviteter for kr 200,- pr. person. De mest populære er øksekast, kassestabling, klatring i nett på tid og stylteløp.

Vi har også en egen natursti, der dere kan gå, eventuelt henge opp egne spørsmål om den som skal gifte seg.

Vi har et eget «Hønehus» der dere kan overnatte og ha hele utdrikkingslag. Dette huset har eget kjøkken, stue, bad og en sovesal med 12 senger. Dette huset er like i nærheten av Klatreparken.

Vi har også 5 svevetelt (plass til 3 personer i hver), disse teltene kan henges i nærheten av Gapahuken vår. Der kan dere ha tilgang til egen grill, vedplass, vann, renovasjon, lys og utedo.

Dere kan også tilbringe kvelden i Klatreparken, etter åpningstid, enten utendørs eller inni vår koselige lavvo.

Mange utdrikkingslag har også tilbragt formiddagen på vår koselige terrasse, også rett nedenfor Klatreparken. Her kan dere bestille mat og nyte eget drikke.

Det er ikke lov å nyte alkohol i Klatreparken,