Klatreposten2022-10-27T16:35:59+01:00

Klatreposten

Siste nytt fra Klatreparken

Mikkel og Reverockerne – konsert den 20. april 2024

By |15.04.2024|

Mikkel & reverockerne

Mikkel og reverockerne er noen ordentlige luringer. Vet du hva de gjør? De knabber tekstene fra kjente barnesanger som ”Mikkel Rev”, ”Bæ, bæ lille lam” og ”Når trollmor har lagt sine elleve små troll”.

Så forandrer de ørlite på sangene, spiller dem på en rocka måte og sier de har laget dem selv. Makan! Alle vet jo at Mikkel Rev for eksempel er skrevet av … av … ja, i hvert fall ikke av Mikkel og reverockerne.

Noen mener til og med at de jukser med applausen så det skal høres ut som publikum klapper ekstra mye. De er virkelig noen sleipe og sleske karer. Men kanskje det kan bli en bra konsert likevel?

UTDRIKKINGSLAG – TEAMBUILDING

By |22.03.2023|

Det er mange som har utdrikkingslaget sitt i Helgøya Klatrepark. Vi kan tilby forskjellige typer utfordringer for den som skal gifte seg og alle de som er med. Vi tilrettelegger gjerne også for spesielle opplevelser.

Først og fremst har vi Klatreparken med 14 løyper og 20 Ziplines. Det som ofte brukes er den lange Ziplinern på 430 meter, der man svever over kulturlandskapet med en utrolig utsikt over Helgøya og Mjøsa. Helgøyastupet, et hopp fra 14 meter,  der du lander svært spektakulært midt i parken er også veldig populært. Vi kan tilrettelegge for at dere kan starte tidlig om morgenen eller har Klatreparken for dere selv etter åpningstid.

I tillegg har vi teambuildingsaktiviteter, der dere kan velge «en pakke» på 4 aktiviteter for kr 200,- pr. person. De mest populære er øksekast, kassestabling, klatring i nett på tid og stylteløp.

Vi har også en egen natursti, der dere kan gå, eventuelt henge opp egne spørsmål om den som skal gifte seg.

Vi har et eget «Hønehus» der dere kan overnatte og ha hele utdrikkingslag. Dette huset har eget kjøkken, stue, bad og en sovesal med 12 senger. Dette huset er like i nærheten av Klatreparken.

Vi har også 5 svevetelt (plass til 3 personer i hver), disse teltene kan henges i nærheten av Gapahuken vår. Der kan dere ha tilgang til egen grill, vedplass, vann, renovasjon, lys og utedo.

Dere kan også tilbringe kvelden i Klatreparken, etter åpningstid, enten utendørs eller inni vår koselige lavvo.

Mange utdrikkingslag har også tilbragt formiddagen på vår koselige terrasse, også rett nedenfor Klatreparken. Her kan dere bestille mat og nyte eget drikke.

Det er ikke lov å nyte alkohol i Klatreparken,

RAKNERUDRENNA – ZIPLINE 430 METER

By |21.05.2022|

Med utgangspunkt i Klatreparken kan du fra en plattform 8 meter over bakken, kjøre en av Norges lengste zipliner, en herlig opplevelse på ca 430 meter. Alle over 12 år og 40 kilo kan kjøre denne «Raknerud-renna». I utgangspunktet kjører vi Raknerud-renna 1-2 ganger om dagen, ca kl. 1400 – 1530, men også etter avtale.

Prisen for kun lang Zipline er kr 200,- pr. tur.

All

e som har kjøpt klatresele (og er over 12 år) kan kjøre gratis lang Zipline!!!

HELGØYASTUPET

By |21.05.2022|

Helgøyastupet ble bygget i 2022. Dette er et hopp fra ca 14 meter og du lander i «hjertet» av Klatreparken. Det er 12 års grense på hoppet og maximum 120 kg. Vi har hoppet åpent fra ca kl. 1200-1400 eller etter ønske fra gjester. Her vil du garantert på skikkelig «magasug»! I utgangspunktet er 1 hopp i Helgøyastupet inkludert i dagsprisen for voksne på kr 350,-. Ønsker du ytterligere hopp koster det kr 100,- pr. person. Men kommer du til Helgøya Klatrepark og kun ønsker å hoppe i «Helgøyastupet» koster det kr 200,- pr. person.

UTFORDRINGER FOR STORE OG SMÅ

By |05.03.2022|

Ziplineløype for barn i alderen 7-11 år. I 2022 bygget vi en helt ny Ziplineløype for barn i alderen 7-11 år. Her kan barn ha det gøy med hele 4 ziplines, i lave høyder!!

En ny Blå løype Pluss. I 2022 bygget vi en helt ny familieløype med 13 spennende helt nye elementer. Her kan barn over 7 år og foreldre og andre klatrere over 12 år ha det skikkelig spennende og morsomt. Den ble kjempepopulær!!!

HELGØYASTUPET – EN SKIKKELIG UTFORDRING FOR DE SUPERTØFFE OVER 12 ÅR. Dette STARTER MED EN liten klatreløype som ender i et 14 meter høyt hopp og du lander på bakken!!

Gå til toppen